UITVAARTVERZORGING MAAS & WAAL

Voor een prachtig afscheid
24 uur per dag bereikbaar

UITVAARTVERZORGING
MAAS & WAAL

24 uur per dag bereikbaar

Als er in uw omgeving een naaste gaat sterven of al gestorven is, komt er veel op u af. Wellicht zit u met vele vragen en vindt u het moeilijk deze te stellen. Wij willen u echter graag behulpzaam zijn en uw vragen rondom het sterven en de uitvaart beantwoorden waar we kunnen.

U kunt ons 24 uur per dag bellen als er iemand is gestorven. Het komt steeds vaker voor dat we vooraf al contact hebben met degene die gaat sterven of alleen met de betreffende familie. Zo’n voorbespreking is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Onze diensten

De faciliteiten in ons uitvaartcentrum zijn beschikbaar voor iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent of welke uitvaartonderneming uw uitvaart verzorgt.

Uitvaartcentrum

De uitvaart

Rouwwagens

Rouwdrukwerk

Uitvaartkisten

Luxe uitvaartkisten

EEN ERVAREN ORGANISATIE

Uitvaartverzorging sinds 1993

Over ons

Ons bedrijf bestaat sinds 1993. De eerste jaren waren wij in Bergharen gevestigd. In 2007 zijn we naar Druten verhuisd en in 2014 hebben we ons kantoor gevestigd aan de Van Heemstraweg 38 in Afferden, waar we vijf jaar met plezier hebben gewerkt tot we ons eigen pand konden betrekken aan de Koningstraat 99 in Druten. Hier hebben we onze uitvaartverzorging uit kunnen breiden met een mooi uitvaartcentrum.

Ingrid van Dijk-Visser heeft in 2013 het bedrijf overgenomen van Mieke Hendriks. De naam is veranderd in Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Maas & Waal en ons kantoor en uitvaartcentrum is gevestigd aan de Koningstraat 99 te Druten. Samen met haar man Ton van Dijk en medewerkers runt Ingrid nu Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Maas & Waal.

Zowel Ingrid van Dijk-Visser als Ellen Verberkt nemen de uitvaarten aan. De werkzaamheden van Ton bestaan voornamelijk uit het overbrengen en de laatste verzorging van de overledenen. Onze administratief medewerkster Ans Beekhuijzen is ons steunpunt op kantoor.

Wij voldoen aan de Zes Zekerheden van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg:

1

Heldere afspraken
over de uitvoering

2

Transparante
kostenbegroting

3

Goede organisatie
van de uitvaart

4

Bekwaam
personeel

5

Doelmatige
klachtenafhandeling

6

Jaarlijks
klanttevredenheids- onderzoek

Als u daar meer over wilt lezen kunt u terecht op de website van de stichting:
Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.

WILT U MEER INFORMATIE?

Bel vrijblijvend
0487 – 53 17 39 of vul het contactformulier in.

© 2024 Uitvaartverzorging Maas & Waal | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Privacyverklaring | Power For Jobs