UITVAARTVERZORGING MAAS & WAAL

Uitvaartcentrum

UW DIERBARE IN VEILIGE HANDEN

Volledig volgens uw wensen

In ons uitvaartcentrum kunnen we complete zorg voor overledenen bieden. U kunt hier zelf meehelpen met de laatste zorg als u dat wenst.

De opbaring kan plaats vinden in een 24-uurskamer (familiekamer). U krijgt dan toegang tot het uitvaartcentrum en kunt 24 uur per dag met ongeveer 10 personen tegelijk bij de overledene zijn. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de algemene koeling en rouwbezoeken op afspraak te plannen.

Rouw- en overbrengwagens

Rouwkaarten

Sfeerfoto’s

Thanatopraxie

Thanatopraxie is een tijdelijke balseming. Deze behandeling kan in onze verzorgingsruimte plaatsvinden. Deze gespecialiseerde balseming wordt uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers.

Onze wisselkamer

Een rouwbezoek vindt meestal plaats in onze ‘wisselkamer’. Deze kamer is groter dan de 24-uurs kamer. De nabestaanden bevinden zich op dat moment meestal in de aula en u kunt als genodigde afscheid nemen van de overledene in de wisselkamer. Als nabestaanden kunt u er voor kiezen om de genodigden koffie en thee aan te bieden tijdens het rouwbezoek.

Uitvaartdienst

De uitvaartdienst kan in onze aula gehouden worden. Wij kunnen zorgen voor muziek en er kunnen foto’s getoond worden als u dat wenst. Na de uitvaartdienst kunt u uw gasten een koffietafel aanbieden. Hierin zijn vele mogelijkheden, alles is bespreekbaar.

Ons uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum baren wij overledenen op waarvoor we de uitvaart zelf verzorgen maar we bieden ook de gelegenheid om overledenen op te baren als u geen gebruik maakt van onze uitvaartverzorging maar een andere onderneming uw uitvaart laat verzorgen. DELA, Monuta, Yarden of welke onderneming u ook hebt gekozen, iedereen is welkom gebruik te maken van ons uitvaartcentrum.

ZICHT OP DE VERWACHTE KOSTEN EN UITKERING

Vrije keuze uitvaartverzorger

Ook als u een verzekering heeft afgesloten kunnen wij uw uitvaart geheel naar uw wens verzorgen. Al bent u verzekerd, u bent ten alle tijden vrij in de keuze van uitvaartverzorger. U bent nergens toe verplicht. De verzekering dekt vaak een deel van de kosten.

De hoogte van de uitkering is afhankelijk van de voorwaarden van uw polis, u kunt altijd bij de betreffende maatschappij navragen waarvoor u precies verzekerd bent. Indien u dat wenst regelen wij de aanvraag van de uitkering.

Voor elke uitvaart maken wij een voorlopige kostenopgave zodat u zicht hebt op de te verwachte kosten en uitkering van een eventuele verzekering.

De faciliteiten in ons uitvaartcentrum zijn beschikbaar voor iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent of welke uitvaartonderneming uw uitvaart verzorgt.

WILT U MEER INFORMATIE?

Bel vrijblijvend
0487 – 53 17 39 of vul het contactformulier in.

© 2024 Uitvaartverzorging Maas & Waal | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Privacyverklaring | Power For Jobs